registracija prijava sažetka

|

Ostale obavijesti

MJESTO ODRŽAVANJA

Grand Hotel 4 opatijska cvijeta, Opatija, Hrvatska

REGISTRACIJSKI DESK

Registracijski desk će početi s radom sat vremena prije početka predavanja i završiti pola sata nakon završetka predavanja.

SLUŽBENI JEZICI

Službeni jezici Kongresa su hrvatski i engleski. Prvog dana Kongresa će biti osigurano simultano prevođenje na hrvatski/engleski jezik.

PISMO POZIVA

Za dobivanje poziva Organizacijskog odbora za sudjelovanje na Kongresu, molimo uputiti zahtjev Kongresnoj agenciji na e-mail: goran.grbic@btravel.pro. Možete ga koristiti za dobivanje vize i za pravdanje puta kod poslodavca.

SLUŽBENE OZNAKE

Svi registrirani sudionici s plaćenom kotizacijom dobit će službene kongresne oznake (ID kartice) koje su obvezni nositi na svim mjestima stručnog i društvenog programa Kongresa.

KONGRESNA IZLOŽBA

Za vrijeme trajanja Kongresa organizirat će se izložba opreme, uređaja i proizvoda te ostalih tvrtki vezanih uz kvalitetu i sigurnost hrane.
Više informacija o načinu sudjelovanja dostupno je u  Ponuda za sponzore i izlagače
Za sve informacije te cijene sudjelovanja na izložbi i oglašavanja u Konačnom programu i Knjizi sažetaka, molimo kontaktirati Kongresnu agenciju.

OSIGURANJE

Organizacijski odbor ne može prihvatiti odgovornost za nesreće ili štetu učinjenu sudionicima ili osobama u pratnji prije, za vrijeme ili nakon Kongresa. Sudionici se pozivaju da sami organiziraju svoje putovanje i zdravstveno osiguranje. Nakon registracije za Kongres, sudionik prihvaća ovu odredbu.

MOBITELI

Sudionici se mole da isključe svoje mobitele u prostorijama u kojima se održavaju predavanja.

INTERNET

Internet usluge će biti dostupne svim sudionicima tijekom Kongresa.

POTVRDA O SUDJELOVANJU

Potvrde o sudjelovanju će biti izdane svim sudionicima Kongresa sukladno pravilnicima strukovnih komora (Hrvatska liječnička komora, Hrvatska komora znanstvenih radnika).

 

 

Registracija

Prijavite se za sudjelovanje na Kongresu

REGISTRIRAJTE SE

Prijava sažetaka

Rok za slanje sažetaka je 15. rujna 2018.
Ispunjavanje obrasca za prijavu sažetka ne podrazumijeva i registraciju. Za pristup registraciji, kliknite ovdje.

pošaljite sažetak

Vrijeme do kongresa